Bezplatná databáza programov

Počet programov: 23,495 | Dnes pridaných: 0
  • Forewave Audio Converter

    Univerzálny audio prevodník Podporuje formáty MP3, WMA, WAV, Real Media RA, FLAC, AAC, AC3, AMR, WAV a tiež niektoré video formáty. »
    Licencia: Shareware

  • UtilCalc

    UtilCalc je kalkulačka, ktorá zobrazuje na obrazovke Pocket Pc každý krok výpočtu. »
    Licencia: Shareware

  • NoteCable Audio Converter

    Je výkonný nástroj na prevod chránených audio súborov DRM do klasického formátu MP3. »
    Licencia: Shareware

Vyberte si kategóriu

DiskInternals Recovery Server 1.0

Autor: DiskInternals Data Recovery
Licencia: Freeware
Veľkosť: 0.71 MB
Cena: 0 $
Počet stiahnutí: 703
Dátum pridania: 2007-11-19
Aktualizácia: 2011-05-26

Kategória programu:

Systémové utility > Správa súborov a diskov

Operačný systém:

Win95, Win98, WinME, WinNT 4.x, WinXP, Windows2000, Windows2003, Windows Tablet PC Edition 2005, Windows Media Center Edition 2005, Windows Vista Starter, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Business, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Premium x64, Windows Vista Business x64, Windows Vista Enterprise x64, Windows Vista Ultimate x64

Krátky popis k programu DiskInternals Recovery Server:

Teraz máte možnosť stiahnuť si softvér DiskInternals Recovery Server vo verzií 1.0 od autora DiskInternals Data Recovery. Stiahnutie je samozrejme zadarmo, bez nejakých skrytých poplatkov. Popis programu DiskInternals Recovery Server je v anglickom jazyku, ale pod ním sa nachádza aj orientačný preklad v slovenskom jazyku. Ospravedlňujeme sa, ale tento preklad je značne nedokonalý. Bol totiž vytvorený automatickým prekladačom. Použili sme ho preto, aby aj ľudia, ktorí nemajú dobrú znalosť anglického jazyka mali predstavu na čo slúži softvér DiskInternals Recovery Server ..

Popis od autora programu - DiskInternals Data Recovery v anglickom jazyku:

Important files were deleted on a networked computer? A remote PC can't access a hard drive because of disk corruption? Don't have physical access to the remote machine, but desperately need to revive it right away? Recover deleted files and corrupt data remotely with DiskInternals Recovery Server!

Having physical access to a computer is not always possible for a system administrator managing multiple PCs. If an important document is deleted, or a system failure renders a disk on a workstation inaccessible, you’re often hard-pressed to arrive immediately on the scene to undelete the files, fix broken partitions and restore the corrupted hard drive.

DiskInternals Recovery Server helps you recover damaged data without touching the remote computer. This data recovery software scans its hard drives remotely over the network. Utilizing encrypted communication protocols and authenticating authorized users with a login and password guarantee complete security of your data, while data compression ensures minimum bandwidth requirements. It takes just a few kilobytes of data transfers to scan the entire 80 GB partition!

DiskInternals Recovery Server adheres to the client-server model, and supports DiskInternals Uneraser Network Edition and DiskInternals Partition Recovery clients to undelete erased files and recover broken disks and partitions respectively. You can opt to keep the recovered files on the remote computer or transfer them to your PC over the network. The server is extremely light on resources, and consumes virtually no memory and no CPU cycles while ensuring data integrity.

DiskInternals Recovery Server is absolutely free, and is a must-have tool on any workstation. Secure your data with protection against accidental loss or deletion by running DiskInternals Recovery Server on all PCs on your network!

Orientačný Slovenský preklad popisu programu:

Dôležité súbory boli odstránené na počítači v sieti? Vzdialeného počítača nemožno získať prístup na pevný disk, pretože poškodenie dát na disku? Nemajú fyzický prístup k vzdialenému počítaču, ale zúfalo potrebujú oživiť to hneď? Obnoviť zmazané súbory a porušiť dáta na diaľku s DiskInternals zotavenie serveri! S fyzický prístup k počítaču nie je vždy možné, aby správca systému riadenia viacerých počítačoch. Ak je dôležitý dokument odstránený, alebo zlyhanie systému činí disk na pracovnej stanici neprístupná, že ste často hard-lisovaný prísť okamžite na scénu, aby obnoviť súbory, opraviť rozbité oddiely a obnoviť poškodený pevný disk. DiskInternals obnovy Server vám pomôže obnoviť poškodené dáta bez dotyku na vzdialenom počítači. Tento softvér pre obnovu dát testuje svoje pevné disky, diaľkovo cez sieť. Využívajúce šifrovaný komunikačné protokoly a overovanie oprávneným používateľom s prihlasovacie meno a heslo zaručiť úplnú bezpečnosť vašich dát, zatiaľ čo kompresia dát zaisťuje minimálne požiadavky na šírku pásma. To trvá len pár kilobajtov dátové prenosy chcete naskenovať celý oddiel 80 GB! DiskInternals zotavenie Server dodržiava klient-server model, a podporuje DiskInternals Uneraser Network Edícia a DiskInternals Partition Recovery klientom obnoviť zmazané súbory a obnoviť rozbité diskov a diskových oddielov, resp. Môžete si zvoliť, aby obnovené súbory na vzdialenom počítači alebo preniesť do počítača cez sieť. Server je extrémne ľahký na zdroje, a spotrebuje prakticky žiadny pamäte a nie CPU a zároveň zabezpečiť integritu dát. DiskInternals zotavenie servera je úplne zadarmo, a ich musieť-mať nástroj na ľubovoľnej pracovnej stanice. Zabezpečte svoje dáta s ochranou proti náhodnej strate alebo zničeniu spustením DiskInternals obnovy servera na všetkých počítačoch v sieti!

Sťahujte tu: DiskInternals Recovery Server 1.0

Ak sa Vám nedarí stiahnuť tento program, prosím s kliknite sem a nahláste nefunkčný odkaz.


Podobné programy v tejto kategórií

Unistal ReiserFS Data Recovery Software 11.06.07Novinka

ReiserFS Data Recovery Software & ReiserFS File Recovery Tool - Recover data

Orientačný preklad: ReiserFS Data Recovery Software & ReiserFS File Recovery Tool - Obnovenie dát

Licencia: Shareware | Veľkosť: 2.51 MB

Restore Deleted Files 4.03Novinka

Easily restore deleted files with Kernel for NTFS

Orientačný preklad: Ľahko obnoviť zmazané súbory s jadrom pre NTFS

Licencia: Shareware | Veľkosť: 1.84 MB

Useful File Utilities 3.5Novinka

Browse your files and perform multiple file-level operations with one program.

Orientačný preklad: Prechádzať vaše súbory a vykonávať viac operácií na úrovni súborov-s jedným programom.

Licencia: Shareware | Veľkosť: 1.74 MB

A+ File Naming System 1.2.9Novinka

A+ File Naming System Batch File Renaming System for MP3's & Pictures

Orientačný preklad: A + súbor systém pomenovania šarže premenovávaní systému súborov pre MP3 & obrázky

Licencia: Demo | Veľkosť: 7.1 MB

FileModifiedMonitor 1.4.0Novinka

Command line utility that informs you about modified files via email.

Orientačný preklad: Príkazového riadku, ktorý vás informuje o zmenených súborov e-mailom.

Licencia: Shareware | Veľkosť: 1.17 MB

Linux Recovery 4.02Novinka

Recover data of Linux partitions

Orientačný preklad: Obnoviť dáta z diskových oddielov Linux

Licencia: Shareware | Veľkosť: 2.25 MB

UFS Explorer Standard Access 4.4Novinka

Data access for set of most used file systems and different storages

Orientačný preklad: Prístupu k údajom pre množina najčastejšie používaných súborových systémov a rôznych skladovanie v bilančných

Licencia: Shareware | Veľkosť: 0.97 MB

Convert MSI to EXE 3.0Novinka

Convert MSI to EXE & Create Executable EXE Setup from MSI Microsoft Installer

Orientačný preklad: Previesť MSI na EXE a vytvárať spustiteľné EXE inštalačného programu z MSI Microsoft Installer

Licencia: Shareware | Veľkosť: 1.34 MB

XFileClean Delux 7.1.2.1Novinka

Remove temporary files, dir, check files and backup files & defrag safely.

Orientačný preklad: Odstráňte dočasné súbory, réžia, skontrolujte súbory a záložné súbory a defrag bezpečne.

Licencia: Shareware | Veľkosť: 0.17 MB

Najsťahovanejšie programy