Bezplatná databáza programov

Počet programov: 23,495 | Dnes pridaných: 0
  • Forewave Audio Converter

    Univerzálny audio prevodník Podporuje formáty MP3, WMA, WAV, Real Media RA, FLAC, AAC, AC3, AMR, WAV a tiež niektoré video formáty. »
    Licencia: Shareware

  • UtilCalc

    UtilCalc je kalkulačka, ktorá zobrazuje na obrazovke Pocket Pc každý krok výpočtu. »
    Licencia: Shareware

  • NoteCable Audio Converter

    Je výkonný nástroj na prevod chránených audio súborov DRM do klasického formátu MP3. »
    Licencia: Shareware

Vyberte si kategóriu

Remote Desktop Control 2.8

Autor: AQUATRA
Licencia: Shareware
Veľkosť: 3.30 MB
Cena: 25 $
Počet stiahnutí: 1309
Dátum pridania: 2010-04-14
Aktualizácia: 2011-05-17

Kategória programu:

Internet a siete > Vzdialené pripojenie

Operačný systém:

WinXP, WinVista, WinVista x64, Win7 x32, Win7 x64, Win2000, Windows2000, Windows2003, WinServer, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Ultimate x64, Win98, WinME, WinNT 4.x, Windows Tablet PC Edition 2005, Windows Media Center Edition 2005, Windows Vista Starter, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Business, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Premium x64, Windows Vista Business x64, Windows Vista Enterprise x64

Krátky popis k programu Remote Desktop Control:

Teraz máte možnosť stiahnuť si softvér Remote Desktop Control vo verzií 2.8 od autora AQUATRA. Stiahnutie je samozrejme zadarmo, bez nejakých skrytých poplatkov. Popis programu Remote Desktop Control je v anglickom jazyku, ale pod ním sa nachádza aj orientačný preklad v slovenskom jazyku. Ospravedlňujeme sa, ale tento preklad je značne nedokonalý. Bol totiž vytvorený automatickým prekladačom. Použili sme ho preto, aby aj ľudia, ktorí nemajú dobrú znalosť anglického jazyka mali predstavu na čo slúži softvér Remote Desktop Control ..

Popis od autora programu - AQUATRA v anglickom jazyku:

Computer and home networks are becoming more and more popular. Every grown-up has a laptop, children have game computers; computer-based media-centers are also becoming a common thing. Some advanced users go even further: old jokes about married couples that communicate over e-mail or instant messengers have become a reality :)

Moving from one PC to another takes too much time and distracts from the main objective. Also please note that your favorite and the most ergonomic and smooth mouse in the world, as well as the most modern and multi-functional multimedia keyboard are connected only to one computer. In light of this, using any other computer can make you feel uncomfortable and uneasy. That is why working with other computers without leaving your own favorite chair and tuned PC makes a lot of sense. It becomes even more reasonable when the remote PC you need to manage is located on other floor, or in another building or even in another country.

We often need to install software on several computers. For example, you might install the latest antivirus utility or database on your laptop, your wife's laptop and your child's games computer...oh (I almost forgot!) and to the family media-center in the living room. What would you suggest in such situation? Copy the software to a diskette and go to every machine? It is so tiresome and boring, besides, I don't recall my wife's laptop even has a disk drive!

The modern solution looks like this: from your PC you connect to other computers using Remote Desktop Control software. You can connect to one computer at a time or simultaneously connect to all of them. Simply run the installation file in every machine, and that's all! You won't even have to leave your cozy chair :)

Orientačný Slovenský preklad popisu programu:

Počítače a domácej siete sú čoraz viac a viac populárne. Každý dospelý človek má laptop, deti majú herné počítače, počítač-založené multimediálne-centrá sú tiež stávajú bežnou vec. Niektorí pokročilí používatelia ísť ešte ďalej: staré vtipy o manželské páry, ktoré komunikujú cez e-mailu alebo instant messaging sa stali realitou:) Prechod z jedného počítača na druhý trvá príliš veľa času a odvádza pozornosť od hlavného cieľa. Tiež si uvedomte, že vaše obľúbené a najviac ergonomických a hladké myš na svete, rovnako ako najmodernejšie a multi-funkčné multimediálna klávesnica sú pripojené len k jednému počítaču. Vo svetle tohto, používať iný počítač môže cítiť nepríjemne a stiesnene. To je dôvod, prečo pracovať s inými počítačmi, bez toho aby ste opustili svoje obľúbené kreslo a vyladené PC robí veľa zmysel. To sa stane ešte rozumné, keď vzdialený počítač je potrebné riadiť sa nachádza na inej poschodie, alebo v inom objekte, alebo dokonca v inej krajine. Často je potrebné nainštalovať softvér na viacerých počítačoch. Napríklad môžete nainštalovať najnovšiu antivírusový nástroj, alebo databázy na svojom notebooku, vaša žena je notebook a vášho dieťaťa počítačových hier ... oh (skoro by som zabudol!) A do rodiny media-centra v obývacej izbe. Čo by ste navrhnúť v takej situácii? Kópiu softvéru na disketu a ísť na každý stroj? Je to tak únavné a nudné, okrem toho, nespomínam si, že moja žena má dokonca aj notebook disku! Moderné riešenia vyzerá nasledovne: z počítača môžete pripojiť k iným počítačom pomocou funkcie Vzdialená plocha ovládací softvér. Môžete sa pripojiť k jednému počítaču súčasne alebo súčasne pripojiť ku všetkým z nich. Stačí spustiť inštalačný súbor v každom stroji, a to je všetko! Nebudete ani musieť opustiť svoje útulné kreslo:)

Sťahujte tu: Remote Desktop Control 2.8

Ak sa Vám nedarí stiahnuť tento program, prosím s kliknite sem a nahláste nefunkčný odkaz.


Podobné programy v tejto kategórií

Remote Administration Tool 1.2Novinka

Remote Administration Tool is a small free remote control software package

Orientačný preklad: Vzdialený Administration Tool je softvérový balík malé voľný diaľkové ovládanie

Licencia: Freeware | Veľkosť: 0.75 MB

Network Shutdown Tool 2.4Novinka

Allows you to wake up, shutdown, reboot your computer over a network(internet).

Orientačný preklad: Umožňuje sa prebudiť, vypnutie, reštart počítača cez sieť (internet).

Licencia: Shareware | Veľkosť: 1.67 MB

Remote Administrator Control Client Lite 3.5.0Novinka

Manage and control remote computers from anywhere.

Orientačný preklad: Správa a riadenie vzdialených počítačov.

Licencia: Freeware | Veľkosť: 4.82 MB

VpnProxy 1.0Novinka

Allows you to forward connections between VPN client and server

Orientačný preklad: Umožňuje dopredu pripojenia medzi klientom VPN a serverom

Licencia: Shareware | Veľkosť: 0.46 MB

SDI LPD 3.3Novinka

Fast, easy and inexpensive LPD print server for Windows.

Orientačný preklad: Rýchle, jednoduché a lacné LPD tlačový server pre Windows.

Licencia: Shareware | Veľkosť: 4.64 MB

Gooer Remote Desktop Service 1.05Novinka

Gooer let you can access your PC anywhere via web browser or mobile phone.

Orientačný preklad: Gooer vám umožní prístup k PC kdekoľvek cez webový prehliadač alebo mobilný telefón.

Licencia: Commercial | Veľkosť: 2.66 MB

Keystroke Spy 1.11Novinka

Spytech Keystroke Spy Invisible Computer Keystroke Logging Software

Orientačný preklad: Spytat stlačení klávesy Spy neviditeľný počítača zaznamenávajúci stlačenia klávesov Software

Licencia: Shareware | Veľkosť: 2.92 MB

NetHotfixScanner 1.2Novinka

Free hotfix check utility that scans network computers for missing hotfixes.

Orientačný preklad: Voľný Rýchla kontrola utilita, ktorá kontroluje sieťové počítače pre chýbajúce rýchlych.

Licencia: Freeware | Veľkosť: 0.49 MB

EasyRemoteSupport 1.6.0Novinka

Easy to use Remote Support!

Orientačný preklad: Jednoduché použitie vzdialenej podpory!

Licencia: Shareware | Veľkosť: 3 MB

Najsťahovanejšie programy