Bezplatná databáza programov

Počet programov: 23,495 | Dnes pridaných: 0
  • Forewave Audio Converter

    Univerzálny audio prevodník Podporuje formáty MP3, WMA, WAV, Real Media RA, FLAC, AAC, AC3, AMR, WAV a tiež niektoré video formáty. »
    Licencia: Shareware

  • UtilCalc

    UtilCalc je kalkulačka, ktorá zobrazuje na obrazovke Pocket Pc každý krok výpočtu. »
    Licencia: Shareware

  • NoteCable Audio Converter

    Je výkonný nástroj na prevod chránených audio súborov DRM do klasického formátu MP3. »
    Licencia: Shareware

Vyberte si kategóriu

Robbox 1.3

Autor: Realore Studios
Stránka: en.realore.com
Licencia: Shareware
Veľkosť: 9.47 MB
Cena: 19.95 $
Počet stiahnutí: 737
Dátum pridania: 2007-1-9
Aktualizácia: 2011-06-23

Kategória programu:

Hry a zábava > Arkádove

Operačný systém:

Win98, WinME, WinXP, Windows2000, Windows2003

Krátky popis k programu Robbox:

Teraz máte možnosť stiahnuť si softvér Robbox vo verzií 1.3 od autora Realore Studios. Stiahnutie je samozrejme zadarmo, bez nejakých skrytých poplatkov. Popis programu Robbox je v anglickom jazyku, ale pod ním sa nachádza aj orientačný preklad v slovenskom jazyku. Ospravedlňujeme sa, ale tento preklad je značne nedokonalý. Bol totiž vytvorený automatickým prekladačom. Použili sme ho preto, aby aj ľudia, ktorí nemajú dobrú znalosť anglického jazyka mali predstavu na čo slúži softvér Robbox ..

Popis od autora programu - Realore Studios v anglickom jazyku:

Robbox will turn your idea of a logical arcade upside-down. A fascinating cocktail of an outstanding arcade gameplay and a classical puzzle-solving pastime comes to your PC. Realore maintains its reputation as one of the best forges of masterpiece shareware games.

Robbox is a gifted robot living in the city of Intradum. Every fifty years robots face the contest called “The Labyrinth” where they prove their supremacy to each other. Anyone can dare win the title of the victor, but it takes a lot of money to spend on armor, armaments and other upgrades, so even in the world of robots there exists the social inequality. Pride and wealthy robot Dollaks, using his power and money, managed to remain a champion for centuries. Robbox takes his chance to prove that even a simple robot can win the tournament.

You gain the control of Robbox when he ventures out into the labyrinth, one of the many standing on his way to glory. You need to explore the map of the level trying to find out how to proceed further. On your way, you will face a lot of other foe robots like drones, spheres, droids and spiders, so to become the pre-eminent amongst them you should collect a wide variety of bonuses, including different fire powers and ammunition. Use different tactical schemes to overcome cunning adversaries.

Robbox also plunges you into the world full of conundrums to puzzle over. Blow barricades, move mirrors to reflect lasers, defuse mines to solve the puzzle! Step by step growing difficulty of the puzzles and gaining powers enemy forces will keep you in suspense till the last level. If you master the game well, you can record the level completion to show the solution to your friends.

Creative level designers of the game worked their best to provide Robbox with an astonishing gameplay throughout all 50 levels. Striking animation and staggering graphics in combination with salient music and profusion of bonuses to collect make Robbox a brilliant game to play.

Orientačný Slovenský preklad popisu programu:

Robbox bude zase váš nápad logické pasáž naruby-down. Fascinujúce koktail nevyriešené Arkádové hry a klasický riešenie puzzle hra prichádza na vašom PC. Realore tvrdí jeho reputáciu ako jeden z najlepších vyhní masterpiece shareware hry.





Robbox je nadaný robot, ktorí žijú v meste Intradum. Každý päťdesiat rokov roboty čeliť súťaž s názvom "The Labyrinth" ak preukážu svoju nadvládu navzájom. Každý, kto sa odvážia vyhrať titul victor, ale berie veľa peňazí na útraty na brnení, zbrojenia a iných upgrady, tak aj vo svete roboty existuje sociálnej nerovnosti. Hrdosť a bohatí robot Dollaks pomocou jeho výkon a peniaze, podarilo zostať majster po stáročia. Robbox berie svoju šancu na preukázanie, že dokonca aj jednoduchý robot môžete vyhrať turnaj.





Môžete získať kontrolu nad Robbox, keď mu podniku, into the labyrinth, jeden z mnohých stáleho na svojej ceste k sláve. Budete musieť preskúmať mapa úrovni, snaží sa zistiť, ako postupovať ďalej. Na ceste, bude čeliť veľa iných foe roboty ako hučí, sféry, droids a pavúky, tak stať prvoradú spomedzi nich by zbierať širokú škálu bonusy, vrátane rozličným požiarnym právomoci a streliva. Použiť rôzne Taktické schémy prekonať šikovný protivníkov.





Robbox tiež vrhá ste do sveta plný conundrums puzzle nad. Trube barikády, presunúť zrkadiel odrážať lasery, zneškodniť baniach vyriešiť puzzle! Krok za krokom narastajúce problémy puzzle a získanie právomoci nepriateľských síl bude vás priebežne suspenzního till poslednej úrovni. Ak zvládnete hry dobre, môžete zaznamenať úrovni dokončenie ukázať roztoku s priateľmi.





Kreatívne dizajnéri úrovni hry pracoval svoje najlepšie poskytnúť Robbox ohromujúci gameplay všetkých 50 úrovniach. Zarážajúce animácie a ohromujúce grafiky v kombinácii s vyčnievajúci hudby a zvyšovanie počtu bonusy zbierať, aby Robbox skvelý hru hrať.

Sťahujte tu: Robbox 1.3

Ak sa Vám nedarí stiahnuť tento program, prosím s kliknite sem a nahláste nefunkčný odkaz.


Podobné programy v tejto kategórií

RetroSphere 2.00Novinka

RetroSphere is a fast, action packed and fun arcade style game.

Orientačný preklad: RetroSphere je rýchly, akcie balené a zábavné arkádovej štýl hry.

Licencia: Demo | Veľkosť: 6.38 MB

Rocket Boards 1Novinka

Take to your Rocket Board to compete in a fast paced racing game

Orientačný preklad: Vezmite si do svojho Rocket rade súťažiť v rýchlo sa rozvíjajúcom závodná hra

Licencia: Shareware | Veľkosť: 2.44 MB

Marauders 2 1.001Novinka

Defend the Earth against waves of aliens and get the best highscore

Orientačný preklad: Obhajovať Earth proti vlny cudzincov a Získajte najlepšie highscore

Licencia: Freeware | Veľkosť: 2.19 MB

PikGem 1.58Novinka

PikGem is an absorbing 3d arcade game where you collect more and more gems !

Orientačný preklad: PikGem je absorpciu 3d arcade hra, kde musíte zbierať viac gems!

Licencia: Shareware | Veľkosť: 11.16 MB

Party Pals 1Novinka

Fun party pal game.

Orientačný preklad: Zábavné strana pal hra.

Licencia: Freeware | Veľkosť: 0.34 MB

Maze Amaze 2.0Novinka

Free and rescue your robot!

Orientačný preklad: Voľný a záchranu váš robot!

Licencia: Freeware | Veľkosť: 1.4 MB

Alien Pest 1.0Novinka

Shoot some nasty alien cockroaches!

Orientačný preklad: Strieľať niektoré škaredé cudzinec švábi!

Licencia: Freeware | Veľkosť: 1.6 MB

Billy Frontier 1.02Novinka

Billy Frontier is a cowboys in space game w/duels, shootouts, stampedes & more!

Orientačný preklad: Billy hranica je kovbojové v priestore hra w/duelom, prestrelky, stampedes "viac!

Licencia: Demo | Veľkosť: 39 MB

Neon Wars 1.01Novinka

A retro style abstract shooter with vivid graphics and fast paced play.

Orientačný preklad: Retro štýlu abstraktné strieľačka so živou grafiku a rýchla hra.

Licencia: Shareware | Veľkosť: 2.94 MB

Najsťahovanejšie programy