Bezplatná databáza programov

Počet programov: 23,495 | Dnes pridaných: 0
  • Forewave Audio Converter

    Univerzálny audio prevodník Podporuje formáty MP3, WMA, WAV, Real Media RA, FLAC, AAC, AC3, AMR, WAV a tiež niektoré video formáty. »
    Licencia: Shareware

  • UtilCalc

    UtilCalc je kalkulačka, ktorá zobrazuje na obrazovke Pocket Pc každý krok výpočtu. »
    Licencia: Shareware

  • NoteCable Audio Converter

    Je výkonný nástroj na prevod chránených audio súborov DRM do klasického formátu MP3. »
    Licencia: Shareware

Vyberte si kategóriu

SimpleIndex 6.1

Autor: Simple Software
Licencia: Demo
Veľkosť: 42.25 MB
Cena: 500 $
Počet stiahnutí: 783
Dátum pridania: 2008-12-01
Aktualizácia: 2011-08-28

Kategória programu:

Kancelária a podnikanie > Kancelárske balíky a nástroje

Operačný systém:

WinXP, Windows2000, Windows2003, Windows Tablet PC Edition 2005, Windows Media Center Edition 2005, Windows Vista Starter, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Business, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Premium x64, Windows Vista Business x64, Windows Vista Enterprise x64, Windows Vista Ultimate x64

Krátky popis k programu SimpleIndex:

Teraz máte možnosť stiahnuť si softvér SimpleIndex vo verzií 6.1 od autora Simple Software. Stiahnutie je samozrejme zadarmo, bez nejakých skrytých poplatkov. Popis programu SimpleIndex je v anglickom jazyku, ale pod ním sa nachádza aj orientačný preklad v slovenskom jazyku. Ospravedlňujeme sa, ale tento preklad je značne nedokonalý. Bol totiž vytvorený automatickým prekladačom. Použili sme ho preto, aby aj ľudia, ktorí nemajú dobrú znalosť anglického jazyka mali predstavu na čo slúži softvér SimpleIndex ..

Popis od autora programu - Simple Software v anglickom jazyku:

SimpleIndex is the perfect solution for small business and departments looking to manage their files from a single interface, developers who don't want to reinvent the wheel and large companies with many locations looking to decentralize their scanning.

SimpleIndex organizes scanned images and electronic documents into a single document management database your employees can access on their desktops. SimpleIndex takes the labor out of document imaging by providing powerful barcode recognition and OCR search algorithms that can find index values no matter where they are on the page. By providing these essentail automations for a reasonable price, we make document management affordable for anyone.

The most unique automation is our OCR tempate and dictionary matching search algorithms. This lets you find information like date, customer name, invoice number and other information on documents with different layouts. These can even be applied to the text in Office documents and PDF files to organize these files automatically and attach them to a database.

The SimpleCoversheet barcode printing application (included in the download) lets anyone in your company print barcoded coversheets with all the information needed to identify a document. This is perfect for scanning with a centralized scanner or networked digital copier. SimpleIndex can then be configured to process these documents automatically without any user intervention whatsoever!

This level of automation is provided by SimpleIndex's command line interface. All the settings related to scanning or searching documnets can be saved to "Job Files", which can be saved to an icon and launched with a click of the mouse or a single line of code. These jobs can be configured to scan documents, read barcodes and OCR, generate folders and filenames and upload the index information to a database in a single step. It is simply not possible to find an easier, faster way to process your docuemnts!

Orientačný Slovenský preklad popisu programu:

SimpleIndex je perfektné riešenie pre malé podniky a oddelenia hľadáte spravovať svoje súbory z jediného rozhrania, vývojári, ktorí nechcú znovu objavovať koleso a veľkých spoločností s mnohých miestach hľadáte aby decentralizovali tak ich skenovania.





SimpleIndex organizuje naskenované obrázky a elektronických dokumentov do jedného dokumentu riadenia databázy vaši zamestnanci prístup na ich stôl. SimpleIndex berie práce z nástroj document imaging poskytnutím rozpoznávanie mocný čiarových kódov a OCR vyhľadávacie algoritmy, ktoré môžete nájsť hodnoty indexu nezáleží na tom, kde sú na stránke. Tým, že tieto základné automatizácie za rozumnú cenu, robíme správa dokumentov cenovo dostupné pre každého, kto.





Najviac unikátna automatizácie je naša OCR tempate a slovník párovania vyhľadávanie algoritmy. To vám umožní nájsť informácie, ako dátum, názov zákazníka, číslo faktúry a iné informácie o dokumenty s rôznymi rozloženiami. Dokonca aj ich možno uplatniť v texte v dokumentoch balíka Office a súbory PDF, aby tieto súbory automaticky usporiadať a pripojiť k databáze.





Tlač uplatňovanie čiarového kódu SimpleCoversheet (zahrnuté do download) umožňuje komukoľvek vo vašej spoločnosti tlače barcoded coversheets všetky informácie potrebné na identifikáciu dokumentu. To je ideálny pre skenovanie s centralizovaným skener alebo sieťovo digitálny kopírovací stroj. SimpleIndex môže byť nakonfigurovaný potom spracovávať tieto dokumenty automaticky bez zásahu používateľa vôbec!





Táto úroveň automatizácie poskytuje rozhranie príkazového riadka SimpleIndex to. Všetky nastavenia týkajúce sa skenovanie alebo vyhľadávanie documnets môžu byť uložené na "Prácu súbory", ktoré môžu byť uložené na ikonu a začala s kliknutím myši alebo jediný riadok kódu. Tieto pracovné miesta môžu byť nakonfigurovaný skenovať dokumenty, čítať čiarové kódy a OCR, vytvárať priečinky a názvy súborov a nahrajte index informácie do databázy v jednom kroku. Jednoducho nie je možné nájsť jednoduchší, rýchlejší spôsob, ako spracovať vašu docuemnts!

Sťahujte tu: SimpleIndex 6.1

Ak sa Vám nedarí stiahnuť tento program, prosím s kliknite sem a nahláste nefunkčný odkaz.


Podobné programy v tejto kategórií

ExcelExplorer 1.01Novinka

ExcelExplorer is a new utility for quick and easy managing excel files

Orientačný preklad: ExcelExplorer je nový nástroj pre rýchlu a jednoduchú správu súborov programu Excel

Licencia: Shareware | Veľkosť: 1.9 MB

SMSCOuntry XLbox 1.1Novinka

using Microsoft Excel send SMS text messages to mobiles across the wo

Orientačný preklad: pomocou aplikácie Microsoft Excel odosielať textové správy SMS do mobilných sietí v rámci ka

Licencia: Freeware | Veľkosť: 1.46 MB

JPG To PDF Converter 2.2Novinka

Convert JPG, BMP, TIF, GIF, PNG, PSD to PDF document

Orientačný preklad: Konvertovať JPG, BMP, TIF, GIF, PNG, PSD na PDF dokument

Licencia: Shareware | Veľkosť: 4.02 MB

PaperArchiver 2.8.2Novinka

PaperArchiver scans, encrypt, compress, annotate and locate paper documents.

Orientačný preklad: PaperArchiver sken, šifrovanie, kompresiu, komentovať a vyhľadajte papierové dokumenty.

Licencia: Freeware | Veľkosť: 2.84 MB

PDF Copy & Print Protection Remover 1.0.1.2Novinka

Unlock PDF print protection, break PDF content copy security & owner password

Orientačný preklad: Odomknúť PDF tlač na ochranu prelomiť obsah PDF kópie bezpečnosť a majiteľ heslo

Licencia: Shareware | Veľkosť: 0.75 MB

Dot Matrix Pilot 2.11Novinka

Form filler software for filling out blank forms on a dot-matrix/impact printer

Orientačný preklad: Form Filler software pre vyplňovanie formulárov na dot-matrix/impact tlačiarni

Licencia: Shareware | Veľkosť: 4.87 MB

American Legal and Business Forms 1.01Novinka

American Legal Forms Software - A WYSIWYG U.S Legal Forms Processor Software

Orientačný preklad: Americký právnej formy Software - WYSIWYG USA právnej formy procesor softvér

Licencia: Shareware | Veľkosť: 4.29 MB

Word to PDF Converter 3.0Novinka

Word to PDF Converter convert DOC document to PDF file.

Orientačný preklad: Word Konvertor formátu PDF previesť DOC dokument do PDF súboru.

Licencia: Shareware | Veľkosť: 3.00 MB

WordTempl 2.0.2Novinka

WordTempl increase productivity of work with business documents

Orientačný preklad: WordTempl zvýšiť produktivitu práce s obchodnými dokumentmi

Licencia: Shareware | Veľkosť: 2.25 MB

Najsťahovanejšie programy