Bezplatná databáza programov

Počet programov: 23,495 | Dnes pridaných: 0
  • Forewave Audio Converter

    Univerzálny audio prevodník Podporuje formáty MP3, WMA, WAV, Real Media RA, FLAC, AAC, AC3, AMR, WAV a tiež niektoré video formáty. »
    Licencia: Shareware

  • UtilCalc

    UtilCalc je kalkulačka, ktorá zobrazuje na obrazovke Pocket Pc každý krok výpočtu. »
    Licencia: Shareware

  • NoteCable Audio Converter

    Je výkonný nástroj na prevod chránených audio súborov DRM do klasického formátu MP3. »
    Licencia: Shareware

Vyberte si kategóriu

Space Racing 1.1

Autor: ConGames
Licencia: Shareware
Veľkosť: 19.52 MB
Cena: 1.00 $
Počet stiahnutí: 767
Dátum pridania: 2010-02-27
Aktualizácia: 2011-05-17

Kategória programu:

Hry a zábava > Arkádove

Operačný systém:

WinVista, WinXP

Krátky popis k programu Space Racing:

Teraz máte možnosť stiahnuť si softvér Space Racing vo verzií 1.1 od autora ConGames. Stiahnutie je samozrejme zadarmo, bez nejakých skrytých poplatkov. Popis programu Space Racing je v anglickom jazyku, ale pod ním sa nachádza aj orientačný preklad v slovenskom jazyku. Ospravedlňujeme sa, ale tento preklad je značne nedokonalý. Bol totiž vytvorený automatickým prekladačom. Použili sme ho preto, aby aj ľudia, ktorí nemajú dobrú znalosť anglického jazyka mali predstavu na čo slúži softvér Space Racing ..

Popis od autora programu - ConGames v anglickom jazyku:

Space Racer is unique in the fact that you have very little control over your speed and once you get going, the only way to turn around is to fly into a block or object. Your only goal is to reach the finish line as fast as you can (Simple yet very hard to master).

This is the ultimate game of speed, time, reflexes and bouncing balls. It gives you a combination of breakout and racing. Includes over 40 race modes, 4 speed classes and a unique track every time. Build up speed by bouncing your ball or ship thru different courses and sometimes you just have to break your way thru racing objects.

Now to the details of Space Racer: First off, a race consist of selecting one of the 40+ race modes. Then picking out a ship or a ball as your racing vehicle. Finally, pick one of our 4 speed classes. Then you are ready to race in a new and unique track every time. Every track is randomly made up depending on which game mode you picked out. This means that there are an endless amount of tracks you can race. That is why we let you challenge the tracks on the high scores list. Just click on a top time and you will race the same track as that top time.

Features include; 2 racing vehicles each with their own advantages and disadvantages. 2 player mode via the split-screen. Challenge any of the top 10 times, play the same track, beat the time and take over the high score. Hundreds of objects and an endless amount of tracks to choose from. Don't Forget, there are 4 different speed classes. On some racing game-types, such as the Pro Tunnel Race, you are actually better off picking out a slower speed class (Due to the difficulty). This basically states that you shouldn't race at the fastest speed class unless you can handle the speed. Racers can race some racing types better with the different racing vehicles. the ball bounces better, and is better for ricochets. While the Ship is faster and has more power.

Plus as a bonus we also give you checkers, colors and domino

Orientačný Slovenský preklad popisu programu:

Priestor Racer je unikátne v tom, že máte veľmi malú kontrolu nad svoju rýchlosť a akonáhle sa dostanete ísť, jediný spôsob, ako otočiť, je letieť do bloku alebo objektu. Vaša jediným cieľom je dosiahnuť cieľovej čiare tak rýchlo, ako môžete (Jednoduché, ale veľmi ťažko zvládnuť). To je konečný hra rýchlosť, čas, reflexy a odrážanie lopty. To vám dáva kombináciu odpočinkové a pretekanie. Obsahuje cez 40 rôznych typov závodov, 4 rýchlostné triedy a unikátne trati zakaždým. Vybudovať rýchlosť skákacie loptu alebo si loď pomocou rôznych kurzov a niekedy stačí zlomiť si cestu cez závodné objektov. Teraz na detaily priestoru Racer: Po prvé, závod pozostáva z výberu jedného z 40 + závod režimy. Potom výberom z lode alebo loptu ako závodné vozidlo. A konečne, vybrať jeden z našich 4 rýchlostné triedy. Potom ste pripravení na preteky v novej a jedinečnej trati zakaždým. Každý track je tvorený náhodne v závislosti na herný mód si vybral. To znamená, že tam sú nekonečné množstvo stôp môžete pretekať. To je dôvod, prečo sme vás napadnúť skladby na vysokej skóre zozname. Stačí kliknúť na vrchole času a budete pretekať na rovnakej trati ako najlepší čas. Funkcie zahŕňajú; 2 pretekárske vozidlá, z ktorých každý má svoje výhody a nevýhody. 2 hráčov cez split-screen. Challenge niektorý z top 10 krát, hrať na rovnakej trati, porazil čas a prevziať vysoké skóre. Stovky predmetov a nekonečné množstvo skladieb z čoho vyberať. Nezabudnite, že tam sú 4 rôzne rýchlosti triedy. Na niektorých typoch závodná hra-, ako je tunel Race Pro, vy ste vlastne lepšie vyberala pomalšie triedy (Vzhľadom k obtiažnosti). To v podstate hovorí, že by ste nemali pretekať v najkratšom triedy, ak zvládne rýchlosť. Pretekári si môžu pretekať niektoré závodné typy lepšie s rôznymi pretekárskych vozidiel. lopta skáče lepšie, a je lepšie pre odrazí. Zatiaľ čo loď je rýchlejší a má väčšiu moc. Plus ako bonus sme tiež vám dámy, farby a domino

Sťahujte tu: Space Racing 1.1

Ak sa Vám nedarí stiahnuť tento program, prosím s kliknite sem a nahláste nefunkčný odkaz.


Podobné programy v tejto kategórií

Beat Ball 2 1.2.0Novinka

Break-out style game with great graphics, sounds, adv. features & level edit

Orientačný preklad: Break-out štýl hry so skvelou grafikou, zvukmi, adv. vlastnosti a úroveň upraviť

Licencia: Shareware | Veľkosť: 24.95 MB

Stickman Sam 2 1Novinka

The sequel to the first stickman sam game.

Orientačný preklad: Pokračovanie prvá hra sam stickman.

Licencia: Freeware | Veľkosť: 1.29 MB

Blow Up 1.64Novinka

Play this arcade nice flash game online or download and save on your computer.

Orientačný preklad: Hrať túto pasáž pekné flash hra on-line alebo stiahnuť a uložiť na vašom počítači.

Licencia: Shareware | Veľkosť: 1.0 MB

Castle Attack 1.0Novinka

Destroy the huge castle.

Orientačný preklad: Zničiť obrovské hradu.

Licencia: Freeware | Veľkosť: 1.4 MB

Tubby's Big Adventure 1Novinka

Jump around and eat snacks as tubby!

Orientačný preklad: Skok okolo a jesť občerstvenie ako tubby!

Licencia: Freeware | Veľkosť: 1.68 MB

Space Copters 1.1Novinka

Your mission is to destroy enemy helicopters in space and reclaim the universe.

Orientačný preklad: Vašou úlohou je zničiť nepriateľské vrtuľníky v priestore a kultivovať vesmíru.

Licencia: Shareware | Veľkosť: 3.24 MB

Squirrel Squash 1Novinka

A fun bouncing game!

Orientačný preklad: Zábavný kypící hra!

Licencia: Freeware | Veľkosť: 0.97 MB

The Adventures of Blob Bob 1Novinka

Its a blog...and his name is Bob!

Orientačný preklad: Jeho blog... a jeho meno je Bob!

Licencia: Freeware | Veľkosť: 2.41 MB

Fireman's Adventures 1.01Novinka

Fight the fire and save the lives of many. Become a fireman!

Orientačný preklad: Boj ohňa a zachrániť životy mnohých ľudí. Staňte sa hasič!

Licencia: Shareware | Veľkosť: 2.39 MB

Najsťahovanejšie programy