Bezplatná databáza programov

Počet programov: 23,495 | Dnes pridaných: 0
  • Forewave Audio Converter

    Univerzálny audio prevodník Podporuje formáty MP3, WMA, WAV, Real Media RA, FLAC, AAC, AC3, AMR, WAV a tiež niektoré video formáty. »
    Licencia: Shareware

  • UtilCalc

    UtilCalc je kalkulačka, ktorá zobrazuje na obrazovke Pocket Pc každý krok výpočtu. »
    Licencia: Shareware

  • NoteCable Audio Converter

    Je výkonný nástroj na prevod chránených audio súborov DRM do klasického formátu MP3. »
    Licencia: Shareware

Vyberte si kategóriu

UIFriend 2.3.1

Autor: Intrepix LLC
Licencia: Shareware
Veľkosť: 1.86 MB
Cena: 19.98 $
Počet stiahnutí: 847
Dátum pridania: 2009-12-06
Aktualizácia: 2011-06-22

Kategória programu:

Systémové utility > Shell

Operačný systém:

Win2000, Win7 x32, Win7 x64, WinServer, WinVista, WinVista x64, WinXP

Krátky popis k programu UIFriend:

Teraz máte možnosť stiahnuť si softvér UIFriend vo verzií 2.3.1 od autora Intrepix LLC. Stiahnutie je samozrejme zadarmo, bez nejakých skrytých poplatkov. Popis programu UIFriend je v anglickom jazyku, ale pod ním sa nachádza aj orientačný preklad v slovenskom jazyku. Ospravedlňujeme sa, ale tento preklad je značne nedokonalý. Bol totiž vytvorený automatickým prekladačom. Použili sme ho preto, aby aj ľudia, ktorí nemajú dobrú znalosť anglického jazyka mali predstavu na čo slúži softvér UIFriend ..

Popis od autora programu - Intrepix LLC v anglickom jazyku:

UIFriend is a handy Windows utility that makes it easy to change screen settings to fit each user's needs and whims. With just two clicks, you can change your monitor's screen resolution, color depth, and refresh rate.

With UIFriend's customizable menu, the display settings that you use most often will be available for you to switch between whenever you need to. It's easy to use the program's quick resolution changing feature to tune your monitor to your mood, or to the tasks at hand. The program also remembers the location and layout of your desktop icons, and it correctly restores them as you move among display settings.

UIFriend also offers a display setting management feature for multiple users that makes it easy to share a computer with colleagues or family. Each user specifies his or her display setting preferences and UIFriend takes care of the rest by automatically applying the settings as each user uses the computer.

UIFriend's desktop icon layout protection feature ensures that your desktop layout is protected from those frequent but unexplainable times when your desktop icons turn to scrambled eggs. You'll enjoy the peace of mind that comes with knowing your desktop layout is protected.

The program offers advanced features that improve your screen aesthetics in many subtle ways. UIFriend's double buffering ensures reduced flicker and smoother drawing of the desktop. You can change the color of the text that appears below your icons, and you can make the text's background transparent. It's easy to start your screen saver to secure your computer before you leave it or mute the sound while your screen saver is active.

Whether you need to switch on occasion to a higher resolution to see more cells in your spreadsheets, you want to spruce up the aesthetics of your desktop, or you want to allow multiple users to create custom display settings when they're sharing a computer, UIFriend has the tools you need.

Orientačný Slovenský preklad popisu programu:

UIFriend je užitočný nástroj Windows, ktorý uľahčuje zmeniť nastavenie obrazovky prispôsobiť potrebám a rozmary každého používateľa. S len dve kliknutia, môžete zmeniť váš monitor rozlíšenia obrazovky, farebného rozlíšenia a obnovovania.





S upraviteľnými menu UIFriend na nastavenie obrazovky, ktoré používate najčastejšie bude k dispozícii na prepínanie medzi vždy, keď potrebujete. Je to jednoduché použitie programu rýchle vyriešenie zmena funkcia naladiť monitor vašej nálade, alebo úlohy, ktoré sú na dosah ruky. Program tiež pamätá umiestnenie a usporiadanie ikon na pracovnej ploche a to správne obnoví ako budete pohybovať medzi nastavenia obrazovky.





UIFriend tiež ponúka nastavenie riadenia Funkcia zobrazenia pre viacerých používateľov, ktorá uľahčuje zdieľanie počítača s kolegami alebo rodiny. Každý používateľ určuje jeho alebo jej zobrazenie nastavenia preferencií a UIFriend sa postará o zvyšok automaticky použitím nastavenia každého používateľa počítača.





UIFriend z pracovnej plochy ikonu rozloženie ochrany funkcie zabezpečuje, že rozloženie pracovnej plochy je chránený od tých, ktoré sú časté, ale nevysvetliteľné krát keď ikon na pracovnej ploche obrátiť Miešaná vajcia. Budete mať pokoj na duši, ktorý prichádza s vedomím rozloženia pracovnej plochy je chránený.





Program ponúka rozšírené funkcie, ktoré zlepšujú obrazovky estetiku v mnohých jemnejšie spôsoby. UIFriend na dvojité ukladanie do medzipamäte zabezpečí získava znížené blikanie a hladšie kreslenie na pracovnej ploche. Môžete zmeniť farbu textu, ktoré sa zobrazí pod ikony a môžete sa text pozadia transparentné. Je to ľahké začať šetrič obrazovky na zabezpečenie počítača pred zanechať alebo stlmiť zvuk, kým je aktívny šetrič obrazovky.





Či už budete musieť prejsť pri príležitosti na vyššie rozlíšenie vidieť viac buniek vo vašom tabuľky, chcete smrek estetiku pracovnej plochy alebo chcete umožniť viacerým používateľom vytvárať vlastné nastavenia, keď ste zdieľanie počítača, UIFriend má nástroje, ktoré potrebujete.

Sťahujte tu: UIFriend 2.3.1

Ak sa Vám nedarí stiahnuť tento program, prosím s kliknite sem a nahláste nefunkčný odkaz.


Podobné programy v tejto kategórií

SonicFolder 1.5.1.3Novinka

Open frequently used folders quickly in Windows Explorer, Open/Save Dialog, etc.

Orientačný preklad: Otvoriť často používaných priečinkov rýchlo v programe Windows Prieskumník, dialógové okno Otvoriť/Uložiť, atď.

Licencia: Shareware | Veľkosť: 0.89 MB

Tweaking Toolbox XP 2.1Novinka

Changes registry settings from WinXP, improving appearance and performance.

Orientačný preklad: Zmeny nastavenia databázy Registry z WinXP, zlepšenie vzhľadu a výkonu.

Licencia: Shareware | Veľkosť: 1.17 MB

RTDesktop 1.0Novinka

Switch between desktops,Define Shortcut key ,Free upgrades,Clear Shortcut key

Orientačný preklad: Prepínať medzi desktopy, definovať klávesové skratky, zadarmo upgrade, Clear klávesová skratka

Licencia: Shareware | Veľkosť: 0.29 MB

Active Virtual Desktop 2.01Novinka

Virtual desktop manager which will create up to 9 desktops.

Orientačný preklad: Virtual Desktop Manager, ktorý vytvorí až 9 desktopy.

Licencia: Shareware | Veľkosť: 1.23 MB

EscapeClose Pro 2.1Novinka

The utility, allowing you to close the active window by pressing the Esc button.

Orientačný preklad: Utility, ktorá vám umožní zavrieť aktívne okno stlačením tlačidla Esc.

Licencia: Shareware | Veľkosť: 0.46 MB

Honk 1.5Novinka

Plays one or more of the Standard Windows sounds or wav files.

Orientačný preklad: Hrá jednu alebo viacerými štandardnými Windows zvuky alebo wav súborov.

Licencia: Freeware | Veľkosť: 0.07 MB

Captain Tray Pro 6.4Novinka

Captain Tray Pro is a simple tool for system tray management.

Orientačný preklad: Kapitán Zásobník Pro je jednoduchý nástroj pre správu systémovej lište.

Licencia: Shareware | Veľkosť: 1.21 MB

diff-ext 1.9.1Novinka

Windows Explorer context menu extension to include commands for file comparison.

Orientačný preklad: Windows Explorer kontexte menu rozšírenie na príkazy pre súbor porovnanie.

Licencia: Freeware | Veľkosť: 0.34 MB

ID Window 1.11Novinka

Hover mouse on any title bar and tooltip shows executable

Orientačný preklad: Pri ukázaní myšou na všetky záhlavia a tooltip ukazuje spustiteľný

Licencia: Shareware | Veľkosť: 0.62 MB

Najsťahovanejšie programy