Bezplatná databáza programov

Počet programov: 23,495 | Dnes pridaných: 0
  • Forewave Audio Converter

    Univerzálny audio prevodník Podporuje formáty MP3, WMA, WAV, Real Media RA, FLAC, AAC, AC3, AMR, WAV a tiež niektoré video formáty. »
    Licencia: Shareware

  • UtilCalc

    UtilCalc je kalkulačka, ktorá zobrazuje na obrazovke Pocket Pc každý krok výpočtu. »
    Licencia: Shareware

  • NoteCable Audio Converter

    Je výkonný nástroj na prevod chránených audio súborov DRM do klasického formátu MP3. »
    Licencia: Shareware

Vyberte si kategóriu

Learn Spanish Are You Too Old To Learn 1.0

Autor: Learn Spanish
Licencia: Freeware
Veľkosť: 0.50 MB
Cena: 0 $
Počet stiahnutí: 795
Dátum pridania: 2009-02-05
Aktualizácia: 2011-07-21

Kategória programu:

Vzdelávanie a škola > Jazyky

Operačný systém:

Win 3.1x, Win95, Win98, WinME, WinNT 3.x, WinNT 4.x, Windows2000, WinXP, Windows2003, Windows Vista Starter, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Business, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Premium x64, Windows Vista Business x64, Windows Vista Enterprise x64, Windows Vista Ultimate x64

Krátky popis k programu Learn Spanish Are You Too Old To Learn:

Teraz máte možnosť stiahnuť si softvér Learn Spanish Are You Too Old To Learn vo verzií 1.0 od autora Learn Spanish. Stiahnutie je samozrejme zadarmo, bez nejakých skrytých poplatkov. Popis programu Learn Spanish Are You Too Old To Learn je v anglickom jazyku, ale pod ním sa nachádza aj orientačný preklad v slovenskom jazyku. Ospravedlňujeme sa, ale tento preklad je značne nedokonalý. Bol totiž vytvorený automatickým prekladačom. Použili sme ho preto, aby aj ľudia, ktorí nemajú dobrú znalosť anglického jazyka mali predstavu na čo slúži softvér Learn Spanish Are You Too Old To Learn ..

Popis od autora programu - Learn Spanish v anglickom jazyku:

I don’t know how old you are, but I am well past retirement age. I have experienced cataract surgery on both eyes, have glaucoma and even had a heart attack. So you see I am not at my peak of physical condition or age … to say the least.

One day I decided to learn Spanish. I did not think that I was too old to learn new things. I bought myself the Pimsleur 8 lesson Introductory Audio Course. After the very first lesson I was interacting with native speakers and saying simple phrases and words. I was speaking Spanish. I was speaking a new language. It wasn’t hard at all. I figured I could really learn this language rapidly. What a great way to learn a language.

So the next step for me was to buy the Pimsleur Comprehensive I, Comprehensive II, and the Comprehensive III, and the Plus Courses. At the present time I have completed the I, and II Courses and am just starting the III.

I know with what I have learned I could get myself around Spain, Mexico, Puerto Rico, or some other Latin American country … that is if they spoke slowly and not at their regular rapid rate. This would give me some time to think. But I really could navigate myself around a city or a country with some confidence.

My personal success with this new language has been very exciting for me. And this with just 60 lessons under my belt. Each lesson is 30 minutes in length. In fact, due to my excitement I decided to buy myself a PDQ Linguaphone Course which I have just completed. I did this to see the differences between the two courses. I enjoyed having a new presentation and learning additional words and phrases. Now I have purchased a Linguaphone All Talk 16 hour Spanish Course. It has even more vocabulary than the Pimsleur Comprehensive Courses and will be a great addition.

I am getting to the point that I understand a lot more when I hear someone speaking Spanish. I can turn on a Spanish TV program and follow a lot of what is being said. I know that it is going to take

Orientačný Slovenský preklad popisu programu:

Neviem, ako staré máte, ale som aj v minulosti veku odchodu do dôchodku. Zažili operácii sivého zákalu na obe oči, glaukómom a dokonca mal srdcový záchvat. Takže vidíte, já nejsem na vrchole fyzický stav alebo vek... prinajmenšom.





Jedného dňa som sa rozhodol učiť španielsky. Som si nemyslel, že som bol príliš starý na to, učiť sa nové veci. Som si kúpil sám Pimsleur 8 lekcii úvodné Audio kurzu. Po prvej lekcii, bol som interakciu s rodenými hovorcami a povedať jednoduché slovné spojenia a slová. Som hovoril španielsky. Rozprával som nový jazyk. To nebolo vôbec ťažké. Som si naozaj mohli učiť tento jazyk rýchlo. Čo skvelý spôsob, ako sa učiť jazyk.





Takže ďalší krok bol pre mňa kúpiť Pimsleur komplexný som komplexné II, a komplexné III a Plus kurzy. V súčasnej dobe som absolvoval I, a II kurzy a som len začína III.





Viem, že s čo sa naučil, by som mohol dostať okolo seba Španielska, Mexika, Puerto Rico alebo niektorej inej krajiny Latinskej Ameriky... to je ak oni hovorili pomaly a nie na ich pravidelné rýchle sadzby. To by mi nejaký čas na rozmyslenie. Ale ja naozaj mohli orientovať sám mesto alebo krajina s niektorými dôveru.





Môj osobný úspech s týmto novým jazykom bol veľmi vzrušujúce pre mňa. A to s len 60 poučenie podľa môjho pásu. Každá lekcia je 30 minút na dĺžku. V skutočnosti, vzhľadom na moje vzrušenie rozhodol som sa kúpiť sám PDQ Linguaphone ihrisko, ktoré práve ukončili. Urobil som to vidieť rozdiely medzi dvoma kurzami. Páčilo sa majú novú prezentáciu a učiť ďalšie slová a frázy. Teraz som si kúpil Linguaphone všetky hovoriť 16 hodine španielsky kurz. To má ešte slovnú zásobu ako Pimsleur komplexný kurzy a bude skvelý doplnok.





Dostávam sa do bodu, že chápem oveľa viac, keď počujem niekoho hovoriť španielsky. Môžem zapnúť španielske televízny program a sledovať veľa čo je povedané. Viem, že to bude trvať

Sťahujte tu: Learn Spanish Are You Too Old To Learn 1.0

Ak sa Vám nedarí stiahnuť tento program, prosím s kliknite sem a nahláste nefunkčný odkaz.


Podobné programy v tejto kategórií

Train Your Brain 1.1.2.17Novinka

Automatic flash card and interval training with progress tracking

Orientačný preklad: Automatické flash kartu a intervalový tréning s pokrokom sledovanie

Licencia: Shareware | Veľkosť: 4.59 MB

Korean HakGyo 2.1Novinka

Learn the basics of Conversational Korean with grammar and vocabulary.

Orientačný preklad: Naučte sa základy Konverzačný kórejských s gramatikou a slovnej zásoby.

Licencia: Shareware | Veľkosť: 5.15 MB

SpanishSaver 3.10Novinka

Develops Spanish vocabulary and grammar by displaying words and phrases

Orientačný preklad: Rozvíja španielskej slovnej zásoby a gramatiky pomocou zobrazenia slov a fráz

Licencia: Shareware | Veľkosť: 7.04 MB

Plagiarism Detector 320Novinka

Plagiarism Detector - most powerful Plagiarism detection Software

Orientačný preklad: Plagiátorstvo Detektor - najmocnejšej plagiátorstvu softvér pre detekciu

Licencia: Shareware | Veľkosť: 32.16 MB

Learn Spanish Easy 1.0Novinka

Learn Spanish Easy.

Orientačný preklad: Učiť španielsky ľahké.

Licencia: Freeware | Veľkosť: 0.41 MB

Amigos Spanish 4.9Novinka

Learn Spanish by practicing verb conjugation using tests and puzzles.

Orientačný preklad: Učiť španielsky praktikující konjugácia slovies pomocou testov a puzzle.

Licencia: Shareware | Veľkosť: 0.91 MB

doGEnglish 1.0Novinka

Electronic assistant for English pronunciation

Orientačný preklad: Elektronický asistent pre anglickej výslovnosti

Licencia: Shareware | Veľkosť: 65.88 MB

Declan's German Flashcards 1.4Novinka

Audio flashcards software to learn over 3000 common German words & expressions

Orientačný preklad: Audio flashcards softvér naučiť sa viac ako 3000 spoločných nemeckých slov & výrazov

Licencia: Shareware | Veľkosť: 1.91 MB

Vocabilis Multilingual 3.1Novinka

Vocabulary builder for learners of French, Spanish, Italian, German, Russian.

Orientačný preklad: Slovná zásoba staviteľ pre študentov francúzštiny, španielčiny, taliančiny, nemčiny, ruštiny.

Licencia: Shareware | Veľkosť: 4.96 MB

Najsťahovanejšie programy